اطلاعیه شماره ۱

«قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی»

🔻به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی می رساند با توجه به اینکه از تاریخ دهم تیرماه سامانه پژوهشیار بر اساس تاریخ ثبت اطلاعات ، اجازه دفاع خواهد داد ( مقطع ارشد ۶ ماه و مقطع دکترای تخصصی یک سال پس از ثبت و تکمیل اطلاعات در سامانه) لذا شایسته است کلیه دانشجویان حداکثر تاقبل از تاریخ ذکر شده نسبت به ثبت ویا تکمیل مراحل پروپوزال در سامانه اقدام نمایند تا مشمول زمانبندی فوق نگردیده و بتوانند در ترم جاری دفاع نمایند. بدیهی است تنها ثبت اطلاعات در سامانه کفایت ننموده و باید مراحل انتخاب اساتید، تایید مدیر گروه و پژوهش به طور کامل انجام شود.

🔻 لازم به ذکر است تنها به دانشجویانی که مراحل ثبت و تکمیل مراحل پروپوزال را به طور کامل انجام داده اند مجوز جلسات دفاع داده خواهد شد. مسیولیت عدم ثبت اطلاعات و بروز مشکلات احتمالی به عهده دانشجو می باشد.

💠حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد علي آباد كتول