نکات مهم برای پرداخت شهریه در سامانه آموزشیار

منوهای سامانه آموزشیار وقتی  بسته می شود که در سامانه آموزشیار یکی از حالتهای ذیل وجود داشته باشد:

1-تراز مالی بدهکار در قسمت مدیریت مالی سمت چپ

2-اقساط معوقه در قسمت صندوق رفاه

3-عدم پرداخت هزینه بیمه یا خدمات دانشجویی

*برای صفر کردن تراز مالی، از قسمت مدیریت مالی و دکمه های "پرداخت الکترونیکی " استفاده کنید.

* برای پرداخت اقساط صندوق رفاه از قسمت منوی صندوق رفاه استفاده کنید. دقت کنید که بخش اقساط صندوق رفاه و تراز مدیریت مالی پرداختی های جداگانه دارند .در ضمن کسانی که تقسیط شهریه می کنند، فقط بخشی از شهریه شان تقسیط می شود و مابقی بدهی را باید از قسمت تراز مدیریت مالی مشاهده و پرداخت نمایند.

*گاهی مشاهده می شود که مبلغی حدود 5 یا 6 هزار تومان در قسمت تراز مدیریت مالی بدهی دارید در صورتیکه وقتی پرداخت الکترونیکی را می زنید سیستم شما را بستانکار نشان می دهد! این مبلغ عموما به خاطر هزینه بیمه است، حتی گاها دیده شده که این مبالغ مربوط به بیمه سال 1399 بوده یعنی مثلا باید از بالای صفحه نیمسال 3991 را انتخاب کنید و بعد مبلغ بیمه را بپردازید.

*فقط و فقط پرداخت را از درگاه سپهر صادرات و مرورگر فایروفاکس انجام دهید .این توصیه را همیشه به یاد داشته باشید.

* برای پرداخت شهریه ترجیحا از لپ تاب یا کامپیوتر استفاده کنید. اگر در دسترس نبود از تبلت اندرویدی استفاده کنید. اگر بازهم نبود از گوشی اندرویدی استفاده کنید و درنهایت در صورت گوشی اپل از مرورگر کروم استفاده کنید.

*در صورتی که پرداخت ناموفق باشد معمولا بعد از 24ساعت مبلغ پرداختی به حساب شما باز می گردد.

* در ضمن می توانید از وام های صندوق رفاه داشنجویی واحد علی آبادکتول در سامانه ساجد به نشانی  sajed.iau.ir و یا وام شهریه وزارت علوم به آدرس bp.swf.ir  استفاده کنید.

امور مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول