کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مؤسسه های غیر انتفاعی دارای شخصیت حقوقی مستقل و رسمی است که در تاریخ 21/11/1380 به شماره 13722 به ثبت رسیده و هدف از تأسیس آن، تحکیم روابط دوستانه دانشگاهی، تبادل اطلاعات علمی و فرهنگی و ارتقای سطح آگاهی تخصصی بالغ بر دو میلیون عضو بالقوه کانون است.

این کانون دارای وظایف متنوع زیر است:
کانون تلاش خواهد کرد زمینه مشارکت فارغ التحصیلان دانشگاه را در فعالیتهای علمی و فرهنگی کشور فراهم سازد تا از این طریق به مهارت آنان بیفزاید و آخرین دستاوردهای علمی را در اختیار آنان قرار دهد و جامعه را از توانمندیها و استعدادهای بالقوه بهره‌مند کند.

جمعیت صدها هزار نفری فارغ التحصیلان دانشگاه از استعدادهاو توانمندیبالایی برخوردارند که از سویی کشور ما به شدت نیازمند بهرهگیری از آن است و از سوی دیگر آنان مشتاق ارائه همه توان خود به جامعه هستند و در این میان کانون همچون پل ارتباطی میان این جامعه و جمعیت فارغ التحصیلان، ایفای نقش میکند و با شناسایی استعدادها و توانمندی‌های اعضاء و شناخت نیازهای جامعه در خدمت فارغ التحصیلان و کشور خواهد بود.

از نگاه دیگر تأثیر گذاری بر نظام آموزش عالی کشور و دانشگاهها در خصوص تصحیح سیاست-ها، روشها و برنامه های آموزشی و پژوهشی، در جهت بهبود وضعیت موجود، میتواند یکی از کارکردهای این کانون باشد.

بررسی و ایجاد زمینه جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه در بازار کار، مطالعه و تحقیق در مسائل اقتصادی و اجتماعی و اجرای طرحهای تحقیقاتی در زمینه برنامه های توسعه و عمران، مشارکت فارغ التحصیلان در رشد کمی و کیفی دانشگاه، آگاهی دانشگاه از میزان و کیفیت کارایی فارغ التحصیلان به منظور بهبود برنامههای آموزشی و پژوهشی و ترویج دانش و فنآوری نیز از دیگر هدفهای این مؤسسه است. هدفهایی که در اساسنامه کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به آنها اشاره شده است. برای مشاهده سایت کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بر روی لینک http://www.aiau.ir کلیک نمایید.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.