photo 2017 04 18 14 05 16

تیم ملی الف والیبال ساحلی ایران با حضور بهمن سالمی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول عنوان قهرمانی آسیا را با شکست اندونزی به دست آورد.
به گزارش روابط عمومی واحد علی آبادکتول، رقابت های والیبال ساحلی قهرمانی مردان آسیا که از روز جمعه با حضور 32 تیم در تایلند آغاز شده است، با قهرمانی تیم ملی الف ایران به پایان رسید.
تیم ملی الف والیبال ساحلی ایران متشکل از بهمن سالمی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول و رحمان رئوفی در مرحله نهایی به مصاف اندونزی رفت و دو بر یک این تیم را شکست داد تا تیم ایران برای دومین بار قهرمان آسیا شود.
ملی پوشان ایران در ست دوم این مسابقه 21 بر 12 مغلوب حریف شدند اما در ست های اول و سوم با امتیازهای 22 بر 20 و 15بر 12 به پیروزی رسیدند تا به عنوان نخست آسیا دست یابند.
در دیدار رده بندی نیز تیم های استرالیا و قطر به مصاف یکدیگر رفتند که استرالیا با شکست دو بر صفر (23 بر 21 و 21 بر 14) حریف به عنوان سومی و مدال برنز دست یافت.
پیش از این و در سال 2011 تیم ملی والیبال ساحلی ایران (آق محمد سلاق و پرویز فرخی) موفق به کسب مقام قهرمانی این رقابت ها شده بود.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.