DSC 0194

تفاهم نامه همکاری های آموزشی _ پژوهشی میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول و اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان به امضا رسید.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول و اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان با انعقاد تفاهمنامه همکاری، فهرست همکاری‌های دوجانبه را تنظیم کردند.

معاون پژوهش و فناوری واحدعلی آبادکتول با توجه به ظرفیت‌های مهم در این دو جایگاه علمی، گفت: «در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص و تکنیسین‌های کاربلد و کارآمد متناسب با بازار کار و بر حسب ضرورت برای برقراری ارتباط سازمان‌یافته و پیوسته، تفاهم نامه‌هایی بین این واحد دانشگاهی و سایر سازمان‌های دولتی و غیردولتی منعقد می‌کنیم تا از تخصص‌های علمی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی و کارگاهی در قالب امکانات بالقوه و مطالعه شیوه‌های به فعلیت رساندن فرصت‌ها استفاده بهینه داشته باشیم «.

دکتر روح اله سمیعی با قدر‌دانی از رئیس واحد علی آبادکتول و رئیس اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان در زمینه فرصت‌یابی برای ایجاد فرصت‌های همکاری مشترک، افزود: «هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، گسترش همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، کارگاهی و آزمایشگاهی و نیز برخورداری از توانایی‌های علمی طرفین به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل است.»
مطابق با این تفاهم نامه به اعتبار آن با برگزاری دوره‌های آموزشی، دوره‌های توانمندسازی، همایش‌ها و اردوهای مشترک ملی و منطقه‌ای، تسهیل در تحصیل اهالی آموزش و پرورش، تامین فرصت آشنایی دانش‌آموزان با واحد علی آبادکتول، متناسب‌سازی رشته‌گرایش‌های دانشگاه با توجه به نیازسنجی آموزش و پرورش و برگزاری دوره‌های آموزشی آزاد با استفاده از توانمندی دانشگاه، این واحد تلاش جدی خواهد داشت.
در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان هم متعهد است به منظور آشنایی دانش‌آموزان با محیط آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول تلاش کرده و با پشتیبانی از پایان‌نامه‌های دانشجویی، دانشجویان را در محیط سازمانی و مدارس خود به منظور کارورزی و کارآموزی پذیرا باشد و دانش‌آموزان را برای استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی به واحد معرفی کند.
این تفاهم نامه در 17 بند به امضا طرفین رسیده و برای مدت دو سال لازم الاجراست.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.