636127450457081748

معاون پژوهش و فناوری واحد علی آبادکتول با اشاره به حمایت های دانشگاه آزاد اسلامی از واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان، بیان کرد: «مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول به عنوان نخستین مرکز رشد تخصصی فنی و مهندسی و انرژی دانشگا های استان گلستان شکل گرفته است.»

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا؛ دکتر روح اله سمیعی با اشاره به محوریت صنایع کشاورزی به عنوان بافت صنایع استان بخشی از تلاشهای این مرکز را در راستای بومی سازی تکنولوژی ادوات کشاورزی عنوان کرد و افزود: «ساخت و تولید انواع دیسک های مدرن کشاورزی و دستگاه کامبینات (بذرکار و کودپاش همزمان) ویژه تراکتورهای رایج استان از نمونه این محصولات می باشد .»

وی در ادامه با اشاره به مشکلات آب مورد نیاز صنایع وابسته به کشاورزی و کاهش سختی آب، اظهار کرد: « در راستای برطرف کردن این مشکلات شرکت های فعال در مرکز رشد اقدام به طراحی و ساخت دستگاه هوشمند سختی گیر آب کردند که این امر به افزایش چشمگیر عمر تاسیسات صنایع این استان کمک شایانی خواهدکرد.»

دکتر سمیعی افزود: «این مرکز در بخش صنایع الکترونیک نیز فعال بوده واز نتایج آن می توان به ساخت المانهای مورد نیاز خانه های هوشمند در راستای کاهش انرژی، کیت مبدل تلویزیون و ویدیو پروژکتور به تخته هوشمند و انواع منابع تغذیه سوئیچینگ پرکاربرد به ویژه روشنایی ها (power LED) اشاره کرد.»

ایشان در پایان گفت: «با توجه به فعالیت این واحد دانشگاهی در رشته های مهندسی پزشکی، در حال حاضر تعدادی از استادان و دانشجویان این رشته نسبت به ایجاد هسته های فناور در راستای تولید ادوات پزشکی اقدام کردند که انشالله در آینده نه چندان دور اخبار خوبی از تولیدات این شرکت ها اعلام خواهد شد.»

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.