636460760632752993

مراسم تکریم و معارفه سرپرستان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول در سالن کنفرانس اداری این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول در این مراسم که با حضور هیات رئیسه، استادان و کارکنان برگزار شد با بیان اینکه محیط دانشگاه، محیط تفکر و تبادل علم و فرهنگ است گفت: «هرچه دانشکده ها توسعه یافته تر و قوی تر عمل کنند، شان و مقام دانشگاه بالاتر خواهد بود.»

وی با توجه به برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت دانشگاه اظهار کرد: «دانشکده‌ها دارای پتانسیل بالایی بوده و می‌توانند به‌صورت مستقیم در عرصه خدمات‌رسانی به مردم وارد شده و نقش کلیدی خود را در این زمینه ایفا کنند.»

اسفندیاری مقدم اصلی ترین ابزار دانشگاه برای تغییر و تحولات مؤثر را تخصص و توانمندی استادان دانست و تصریح کرد: «دانشگاه برای تبدیل شدن به یک محیط ایده‌آل و کارآمد باید کار تیمی و خردجمعی را سرلوحه کار خود قرار داده و بخش‌های مختلف دانشگاه با یکدیگر در تعامل و ارتباط باشند تا جامعه از تمام توان دانشگاه بهره‌مند شود.»

در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از زحمات دکتر هاشمی تیله نوئی سرپرست سابق دانشکده فنی و مهندسی قدردانی و مهندس محمدباقر معتمدی نژاد به عنوان سرپرست جدید معرفی شد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.