636462664160238072

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول عنوان کرد: دانشگاه در راستای مدیریت مبتنی بر خرد جمعی، تقوای الهی و ارتقای نظم و اخلاق کارمندی گام بر می دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم در بازدید از مجموعه آموزشی و فرهنگی سما در نشستی با مدیران و کارکنان حوزه معاونت سما با ابراز خرسندی از روند رو به رشد مجموعه سما گفت: «همه ما یک مجموعه هستیم و موفقیت شما موفقیت ماست.»

وی با توجه به اینکه بخش اعظمی از زمان زندگی در فضای کاری سپری می شود خاطرنشان کرد: «در کنار کار روزانه به سلامتی خود نیز اهمیت دهیم و با یک برنامه ریزی دقیق محیط کاری را تا جای ممکن شاد و پرنشاط کرده تا درکنار یکدیگر با قوت، همدلی و همزبانی فعالیت کنیم.»

اسفندیاری مقدم با بیان این مطلب که بدون توجه به جایگاه شغلی و موقعیت کاری، پیام هایی که دیگران به صورت پیشنهاد یا انتقاد به ما می دهند را در نظر بگیریم اظهار کرد: «همگی باید در راستای اصلاح ایرادات خود تلاش کرده و با مروت و رفتار جوانمردانه فضای دانشگاه را به سمت فرهیختگی و فرزانگی بیش از پیش هدایت کنیم.»

636462663481515878

636462663491828485

در این بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول از نمایشگاه دفاع مقدس و دفتر ستاد شاهد و ایثارگر حوزه معاونت سما دیدن کرد و تلاش های صادقانه علیرضا ابراهیمی فرد معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما را شایسته تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد تا با تقویت نشاط و همدلی در مجموعه سما، حس ما می توانیم در این مجموعه طنین انداز شود.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.