636487784117853239

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول با حضور در دبیرستان دخترانه بصیرت، زنگ پژوهش این مرکز آموزشی را با هدف تدوین نقش پژوهش در بین معلمان و دانش‌آموزان دبیرستانی به صدا در آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علیرضا اسفندیاری مقدم با توجه به اهمیت پژوهش گفت: «پژوهش فعالیتی منسجم برای رسیدن به ‌شناختی روشن‌تر از مفاهیم بوده و بدون شک راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق‌های تازه برای آیندگان است.»

اسفندیاری مقدم بشر را فطرتاً حقیقت جو و علم دوست دانست و اظهار کرد: «راه ارتقا و عزت اسلامی پرداختن به علم، دانش، تحقیق و پژوهش است که این روحیه در ذات و فطرت بشر نهفته است و دبیران و مدیران مدارس باید آن را شکوفا ساخته و زمینه‌های رشد آن را فراهم کنند.»

636487783557852018

وی با توجه به این مطلب که پژوهش زیربنای آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: «توسعه و پیشرفت در تمامی عرصه‌های جامعه نیازمند تحقیق و پژوهش است و هر کشور موفقی امروز بر روی پژوهش و پژوهشگری تأکید دارد، لذا در صورت نادیده گرفتن این امر مهم فرآیند تعلیم و تربیت به کندی پیش می‌رود.»

رئیس واحد علی آباد کتول افزود: «امروز در دنیا علاوه بر دانشگاه‌ها، مدارس نیز به عنوان بستر اصلی تفکر و تفحص در جامعه شناخته شده‌اند که این نیازمند تدوین برنامه‌های درسی با رویکردی پژوهش محور است.»

636487783567070970

اسفندیاری مقدم با بیان این مطلب که بار مسئولیت گسترش فرهنگ پژوهش در سطح جامعه بر دوش معلمان است، گفت: «فراهم ساختن زمینه‌ ارتقای دانش‌ پژوهشی دبیران، مشارکت و همکاری در مجامع علمی و پژوهشی می‌تواند به آنان کمک کند که در گسترش فرهنگ پژوهش در بین خود و دانش آموزان نقش مؤثری ایفا کنند.»

در ادامه این مراسم از معلمان شاغل در مقاطع تحصیلات تکمیلی واحد علی آباد کتول و دانش‌آموزان برتر تجلیل شد.

636487791382086880

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.