خطا

There was a problem loading image 636797980357602173_md_d356d.jpg in mod_featcats

برای نخستین بار در استان گلستان صورت گرفت؛

اخذ مجوز کمیته اخلاق زیستی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول

636669233990242200 0eea5

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول برای نخستین بار در استان گلستان موفق به اخذ مجوز کمیته اخلاق زیستی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول که پیش‌تر به صورت مشروط و موقت موفق به اخذ مجوز کمیته اخلاق زیستی شده بود، توانست با تأیید نهایی کمیته ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست‌پزشکی به مدت سه سال مجوز کمیته اخلاق زیستی واحد را کسب کند.

این کمیته مسئولیت حفاظت از حقوق، سلامتی و ایمنی افراد مورد پژوهش، حیوانات مورد آزمایش، جامعه، محیط زیست و پژوهشگران را در پژوهش‌های زیست‌پزشکی بر عهده دارد و همچنین متعهد به حفظ و دفاع از حیثیت علمی جهاد دانشگاهی به واسطه دیده‌بانی رعایت اصول اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی است.

ارتقای دانش، نگرش و مهارت محققان و صاحب‌نظران، نهادینه کردن اصول اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی و همچنین ارتقای این فرهنگ از جمله اهداف این کمیته است.