636726225562107106 6e430

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول از افتتاح نمایشگاه طراحی آثار دانشجویان نقاشی این واحد دانشگاهی خبر داد.

ملیحه مهدوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علی‌آباد کتول اظهار کرد: «در نمایشگاه نقاشی 40 اثر طراحی و نقاشی دانشجویان رشته نقاشی دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول که در کارگاه‌های آموزشی طراحی و به اجرا درآمده، رونمایی شد.»

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول با بیان اینکه این واحد از سال 1391 در رشته نقاشی دانشجو می‌‌پذیرد، افزود: «ایجاد بستر مناسب برای پرورش علاقه‌مندان به رشته‌های هنر یکی از مزیت‌های رقابتی این واحد دانشگاهی است.»

مهدوی با تأکید بر اینکه در این نمایشگاه آثاری از نسترن اشتری، فهیمه بای، زهرا پاریاو، مرضیه پاداش، حمیده شاهی، آرزو شگرف و الهام کتولی‌نژاد به نمایش گذاشته شده است، اضافه کرد: «نمایشگاه شامل آثار تکنیک‌های طراحی و نقاشی بوده و بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند تا بیست و پنجم شهریور به نگارخانه سینما کاپری در گرگان مراجعه کنند.»