خطا

There was a problem loading image 636797980357602173_md_d356d.jpg in mod_featcats

636789064559643185 md 63537

محفل انس با قرآن در مسجدالزهرا (س) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از علی‌آبادکتول، در این مراسم معنوی که به همّت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری کانون قرآن و عترت واحد علی‌آبادکتول برگزار شد، سعید پرویزی قاری ممتاز بین‌المللی و نفر برتر سی و پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به تلاوت آیاتی از سوره احزاب پرداخت.

پرویزی در ابتدای برگزاری این مراسم معنوی با بیان این مطلب که اعجاز علمی از مهم‌ترین ابعاد اعجاز قرآن در عصر حاضر است از اعجاز موسیقی قرآن یاد کرد و گفت: در نظام موسیقایی قرآن، حرکات بسیار حساب شده و متنوع تقسیم شده و در لا‌به‌لای آن مدّها و غُنّه‌ها به‌گونه‌ای شگفت‌آور و متعادل توزیع شده است که به ترجیع صدا کمک می‌‌کند و سبب تجدید نشاط شنونده می‌‌شود.

قاری بین‌المللی قرآن ادامه داد: از اعجاز مهم دیگر قرآن می‌‌توان به سرعت نسبی در فیزیک در سوره نمل، عمل مهندسی متالوژی در سوره «کهف» و اعجاز آوایی قرآن در سوره «ناس» اشاره‌کرد.

در پایان این محفل نورانی به رسم یادبود، لوح سپاس به قاری بین‌المللی تقدیم شد و به قید قرعه به ۱۴ نفر از دانشگاهیان هدایای نقدی اهدا شد.