رئیس سازمان اطلاعات سپاه نینوای استان گلستان:

۹ دی روز دمیده‌شدن جانی دیگر در کالبد انقلاب اسلامی است

رئیس سازمان اطلاعات سپاه نینوای استان گلستان گفت: «حماسه ۹ دی روز بیعت با نظام و رهبری و دمیده شدن جانی دیگر در کالبد انقلاب اسلامی است که مانند ۲۲ بهمن سال ۵۷ با حضور پرشور مردم تثبیت شد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از علی‌آباد کتول، علی شیخی صبح امروز در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی که با حضور هیئت‌رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول برگزار شد با تبیین نقش حیاتی بصیرت و آگاهی‌بخشی در مواضع سیاسی و اجتماعی خاطرنشان کرد: «در فتنه سال ۸۸ بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی رهبر معظم انقلاب اسلامی موجب این شد تا مردم به صحنه آمده و نظام را برای باری دیگر بیمه کنند.»

وی با بیان این‌که هدف از انقلاب مخملی تسخیر کشورها بدون جنگ و خونریزی است، گفت: «مجریان کودتای مخملی در همه کشورها به پیروزی رسیدند؛ اما در کشورمان به‌واسطه همین بصیرت و آگاهی ملت شکست خوردند.»

رئیس سازمان اطلاعات سپاه نینوای استان گلستان افزود: «فتنه‌گران و مزدوران غربی، ۶ دی ۸۸ مصادف با عاشورای حسینی به خیمه‌های عزاداری امام حسین(ع) حمله‌ور شدند که ملت ایران با هوشیاری کامل، متوجه دست‌های پنهان این فتنه شدند و روزنه‌های امید و نقشه‌های دشمنان را در روز ۹ دی ساقط کردند.»

شیخی با توجه به خارج شدن آمریکا از برجام و بدعهدی اروپا خاطر‌نشان کرد: «استکبار با ایجاد فشار اقتصادی و زمینه‌سازی نارضایتی جامعه به‌دنبال کشاندن ایران به‌پای میز مذاکره و هدف آنها از بین بردن نقش ایران به‌عنوان قدرت نخست منطقه، نابودی محور مقاومت و کاهش برد موشک‌ها‌ی ایران است.»

این مقام مسئول گفت: «امروز نیز دشمن در حال برنامه‌ریزی برای ضربه‌زدن به‌نظام با روش‌های مختلف فشار اقتصادی، جنگ نرم و ایجاد درگیری‌های مسلحانه داخلی است و خوشبختانه با بینش و آگاهی سیاسی صحیح مردم و نقش هدایت‌گرانه رهبر انقلاب اسلامی‌، این فتنه‌ها نیز به شکست منتهی خواهد شد.»

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/