22222 49b94

مدیرکل دفتر نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «امروز نقش استادان به‌عنوان مدافعان فرهنگی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی انکارناپذیر است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از علی‌آباد کتول، حجت‌الاسلام محمد شفیعی در آیین بزرگداشت سالروز راه‌اندازی بسیج اساتید در جمع استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول گفت: «اگر استادان ما تا دیروز در جبهه‌های قدس، لبنان، عراق و سوریه به‌عنوان مدافعان حرم حضور داشتند بدون شک امروز نقش آنان به‌عنوان مدافعان فرهنگی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی انکارناپذیر است.»

وی با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در اهدای حکم دکتر ولایتی مبنی بر بازگشت دانشگاه آزاد اسلامی به ریل اصلی انقلاب افزود: «بهره‌گیری از نیروهای کیفی با تفکر انقلابی و بسیجی در تحقق اهداف گام دوم انقلاب اسلامی یکی از اصول راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی است.»

مدیرکل دفتر نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه سه دانشگاه آزاد اسلامی عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را مدیون خون شهیدانی مانند چمران‌ها، حاج قاسم سلیمانی‌ها و طهرانی‌مقدم‌ها دانست و خاطرنشان کرد: «اگر امروز ایران به‌عنوان یک قدرت فرا‌منطقه‌ای در دنیا شناسایی شده به برکت ولایت مطلقه فقیه است.»

شفیعی با توجه به ولایت‌فقیه به‌عنوان هدیه الهی برای ایران و جهان اسلام به ذکر خاطره‌ای از دیدار شهید طهرانی‌مقدم با مقام معظم رهبری پرداخت و افزود: «زمانی که شهید طهرانی‌مقدم از به خطر افتادن نیروگاه نطنز و پایگاه اتمی فردو به واسطه فقدان سامانه S۳۰۰ ابراز نگرانی کرد، فقط رهبر انقلاب اسلامی بودند که با توصیه پدرانه خویش، ایشان را به ساختن نمونه داخلی که همان سامانه باور ۳۷۳ است، ترغیب کردند.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش  با تبیین نقش استادان در تقویت روحیه انقلابی و تفکر بسیجی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خاطرنشان کرد: «منطقه سه دانشگاه آزاد اسلامی شامل سه استان گلستان، مازندران و گیلان با حدود ۹۰ هزار و ۵۰۲ دانشجو و ۲‌ هزار و ۷۲۵ عضو هیئت علمی به تربیت نیروی انسانی متخصص مشغول بوده و امروز نقش این استادان به‌عنوان مدافعان فرهنگی در دانشگاه‌ها انکارناپذیر است.»