sit01 99722

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول از توزیع بسته‌های حمایتی به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال بین نیازمندان خبر داد.

علی‌اصغر رجبی ایولی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علی آبادکتول از اجرای طرح رزمایش مواسات و همدلی در دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول خبر داد و اظهار کرد: «در پاسخگویی به فرمان مقام معظم رهبری و با توجه به رسالت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، همگام با سایر نهادهای مردمی و با مشارکت استادان، کارکنان و دانشجویان، تعداد ۱۵۵ بسته‌حمایتی به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال تهیه و در ۶ مرحله بین نیازمندان توزیع شد.»

وی افزود: «جامعه دانشگاهی علی‌آباد کتول همیشه در صحنه‌های ایثار و همدلی خوش درخشیده و ارتقای روحیه ایثار و جهاد به‌ویژه دانشجویان را اولویت‌ نخست خود می‌داند.»

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول گفت: «با توجه به شرایط خاص کشور به‌دلیل ورود ویروس کرونا و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان، حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری سایر بخش‌ها مانند بسیج اساتید، بسیج کارکنان، ستاد شاهد و امور ایثارگران و دفتر گزینش با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم به جمع‌آوری کمک نقدی و غیرنقدی برای یاری خانواده‌های نیازمند اقدام کرد و با اهدای ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش به‌منظور حفظ جان آنان، گام‌هایی کوچک اما مؤثر برداشت.»

sit02 b7509

رجبی ایولی با توجه به دوران قرنطینه کرونا در کشور گفت: «بسیاری از مردم برای حفظ سلامتی خود و خانواده‌هایشان در این دوران خاص در خانه ماندند که این امر مشکلات اقتصادی زیادی را برای آنان به‌همراه داشت.»

بخشش ۷۵ فقره اجاره‌بها

وی اظهار کرد: «بسیج دانشجویی علی‌آباد کتول با همکاری تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشجویان و کانون دانشجویی هلال احمر توانست با هماهنگی صاحبان املاک مسکونی و تجاری، تعداد ۷۵ فقره بخشش اجاره‌بها را رایزنی کند.»

این مقام مسئول تهیه ۴۸ بسته با ارزش ۱۳۵ هزار تومان در مرحله نخست، ۴۷ کارت هدیه ۱۵۰ هزار تومانی در مرحله دوم، ۴۵ بسته ۱۲۵ هزار تومانی در مرحله سوم، تهیه و پخت ۵۰۰ پرس غذای گرم به ارزش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در مرحله چهارم، ۱۵ بسته حمایتی به ارزش ۱۵۰ هزار تومان در مرحله پنجم و ۳۰ کارت هدیه ۱۰۰ هزار تومانی در مرحله ششم را ازجمله کمک‌های مؤمنانه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول به نیازمندان عنوان کرد.

این استاد دانشگاه افزود: «گسترش ارزش‌های دینی و آرمان‌های انقلاب اسلامی در فضای دانشگاه و تربیت نیروهای انسانی مؤمن، انقلابی، بصیر، متعهد و اخلاق‌مدار مأموریت اصلی حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول است.»