637319754599422840 lg 1cb56

نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت تحصیلی مشتاقان علم و دانش بر‌اساس نیازها و تربیت نیروهای جوان و متخصص در رشته‌های جدید مسیر توسعه پایدار کشور را هموار می‌کند.

رحمت نوروزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علی آبادکتول، با تشریح نقش دانشگاه‌ها در تولید و اشتغال پایدار کشور اظهار کرد: امروز به جرئت می‌توان هر کشوری که بر مبنای علم و دانش و توصیه قرآن و اسلام حرکت کرده است را موفق بدانیم، وظیفه ما به‌عنوان ایرانی این است تا با به‌کارگیری آموزه‌های دینی و دانش روز، مسیر موفقیت کشورمان را مطابق منویات مقام معظم رهبری ریل‌گذاری کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که استان گلستان به‌عنوان نگارستان ایران علاوه بر ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و اجتماعی دارای ظرفیت‌های خوبی در زمینه کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی است، اظهار کرد: اگر بر اساس سند جامع اشتغال با برنامه‌ریزی بتوانیم برای بهره‌برداری از این قابلیت‌ها در دانشگاه‌ها نیروی ماهر تربیت کنیم در حقیقت به توسعه همه‌جانبه کشور به‌طور عام و شهرستان به‌طور خاص کمک کرده‌ایم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تجلیل از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد بستر لازم برای ادامه تحصیل جوانان، بومی‌سازی را اولویت نخست طرح آمایش سرزمینی برشمرد و افزود: اگر بتوانیم هدایت تحصیلی مشتاقان علم و دانش را بر‌اساس نیازهای منطقه انجام داده و متناسب با آن در رشته‌های جدید، نیروی جوان و متخصص تربیت کنیم، مسیر توسعه پایدار کشور را هموار کرده‌ایم.

نوروزی با ارزیابی خوب عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول در تربیت نیروی انسانی متخصص در رشته‌های مدیریت، حسابداری، علوم‌پزشکی و فنی و مهندسی بر نیاز منطقه در حوزه گردشگری تأکید و بیان کرد: تلاش مجمع نمایندگان مجلس استان گلستان بر این است تا زمینه پرورش نیروی انسانی متخصص بر مبنای نیازهای آینده استان فراهم شود.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا مبنی بر توصیه به دانشجویان کشور گفت: معتقدم دانشجوی جوان ایرانی باید جوانی با امید، خلاق و پرسشگر باشد و با همراه ساختن دانش و عقلانیت، مسئولان را در شتاب‌دهی به‌پیشرفت و توسعه علمی کمک کند.