دکتر رجبی ایولی مطرح کرد

درخشش دانشگاهیان واحد علی‌آباد کتول در مسابقات سراسری قرآن و عترت

DSC 0003 2 61748

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول از معرفی برترین‌های بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت این دانشگاه و راهیابی آنان به مسابقات کشوری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از علی‌آبادکتول، حافظان و قاریان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول در مرحله استانی بخش شفاهی بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت با کسب پنج عنوان رتبه نخست، دو عنوان رتبه دوم و در مجموع بیشترین رتبه‌های برتر درخشیدند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول در حاشیه برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در استان گلستان به خبرنگار آنا گفت: پس از برگزاری بخش کتبی در تاریخ ۲۵ آذر ۹۸ و اعلام نتایج و معرفی منتخبان به مرحله استانی، بخش شفاهی این مسابقات مرداد امسال با وجود محدودیت ویروس کرونا برگزار شد.

علی‌اصغر رجبی ایولی اظهار کرد: در بخش اساتید محمدحسن خلیلی در رشته حفظ کل و هادی تجری در رشته قرائت تحقیق قرآن با کسب رتبه نخست موفق به راهیابی به مرحله کشوری شدند.

وی ادامه داد: در بخش دانشجویان نیز ابوالفضل قدرتی در رشته قرائت تحقیق، آرمان امینی در رشته حفظ پنج جزء قرآن کریم و محمد منصوری در رشته قرائت تحقیق  و موفق به کسب رتبه نخست شدند. همچنین دانشجوی محترم علی صالح المومنین در رشته قرائت تحقیق و در بخش همکاران علی گل در رشته قرائت ترتیل با کسب رتبه دوم به مرحله استانی راه یافتند.