DSC 0003 4 8595e

مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول گفت: اعضای هیئت علمی این دانشگاه با انتشار ۴ مقاله در تولید مقالات پر استناد و افتخارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور و جهان سهیم بوده‌اند.

آزاده‌ سادات نعیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علی‌آبادکتول با بیان اینکه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول با چهار مقاله در تولید مقالات پراستناد و افتخارآفرینی دانشگاه آزاد در کشور و جهان سهیم بوده‌اند، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تولید مقالات پراستناد در سال ۲۰۲۰ رتبه نخست کشور و ۴۶ جهان را کسب کرده است.
وی افزود: در این بین استان گلستان با ۶ درصد پس از استان‌های اصفهان و تهران بالاترین میزان مشارکت بین استان‌های کشور را داشته است.

مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول اضافه کرد: چهار مقاله عبدالستار دوگونچی، سیدمسعود سیدی و مهدی هاشمی تیله‌نویی از استادان گروه مکانیک این دانشگاه به‌عنوان مقالات پراستناد از سوی پایگاه استنادی ISI Web Of Sciences شناخته شد و در رتبه سوم بیشترین مشارکت بین استادان این رشته قرار گرفت.