پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

"مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیه فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِر وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

مکتب اسلام در طول قرن ها حیات، همواره مرهون حضور شخصیت های ارزشمندی بوده که با گوهر جان، در مسیر آزادگی و اعتلای اسلام و قرآن ایستاده اند و با تاسی به سرور آزادگان جهان، حضرت امام حسین( ع)، مسیر حق را پیموده اند.
آری، بی گمان سردار دلها، سردار رشید اسلام ، شهید حاج قاسم سلیمانی از شایسته ترین شخصیت های مکتب اسلام می باشند.
اینک، در آستانه سالگرد شهادت مظلومانه حاج قاسم سلیمانی و یاران باوفایش ،عروج ایشان را بار دیگر به محضر رهبر عظیم الشان انقلاب و ملت ایران تبریک و تسلیت عرض نموده و امیدواریم دنباله روی مکتب ناب ایشان باشیم.

دکتر سیدحسن سیدرضایی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول