🔻ثبت نام بدون آزمون کارشناسی ارشد ( ویژه #استعدادهای_درخشان )رشته های پزشکی و غیرپزشکی سال 1400دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .

برای دریافت دفترچه اینجا را کلیک نمایید.

🔻 به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند ، ثبت نام از امروز یکشنبه 27 تیر ماه آغاز و تا روز جمعه 22 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس
www.azmoon.org
پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند.
داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ نمایند.

شماره تماس مشاوره

☎️ 09014799696