14 98c3a

پذیرفته شده گرامی مقطع دکتری تخصصی؛

ضمن عرض تبریک، زمان ثبت نام در روزهای شنبه و یکشنبه  6 و 7 شهریور 1400به صورت مجازی در سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir  یا به صورت حضوری در دفتر ثبت نام این واحد دانشگاهی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید

09113773795

09112710851

اطلاعات تکمیلی در وب سایت این واحد دانشگاهی به آدرس aliabadiau.ac.ir قابل مشاهده می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام دکتری تخصصی:

• اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و ریز نمرات با ذکر معدل
  • تصویر کلیه صفحات شناسنامه
  • شش قطعه عکس 4*3تمام رخ که در سال جاری تهیه شده باشد (برای مشمولین 12 قطعه)
  • تصویر کارت ملی (پشت و رو)
  • مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شده را مشخص نماید(از جمله فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته یا دکتری عمومی یا لغو معافیت تحصیلی دوره های مذکور که بیش از یکسال از فراغت از تحصیل فرد نگذشته باشد.
  • تکمیل کلیه فرم های ثبت نام و فرم های مربوط به تعهدات و سایر فرم هایی که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است
  • چنانچه در هریک از مراحل پذیرش، ثبت نام و تحصیل مشخص شود که متقاضی فاقد شرایط مندرج در دفترچه راهنما بوده است ضمن لغو پذیرش مطابق ضوابط با وی برخورد خواهد شد.