685pcwqtap666666

مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

ضمن تبریک به داوطلبین دعوت شده به مصاحبه علمی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۶ به استحضار می رساند
داوطلب گرامی
مهلت مصاحبه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان تمدید شد.
زمان مصاحبه:یکشنبه ودوشنبه ٨ و٩ مرداد.
درصورت تمایل به حضور وجهت انجام هماهنگی عدد ١ را به ۲۰۰۰۰۱۲۵۶ ارسال نمایید.

1.   فرم پیوست شماره 3 را دانلود و پس از تکمیل در روز مصاحبه تحویل نمایید.
  2. واریز مبلغ 700000(هفتصد هزار ریال) بابت هر رشته/گرایش به حساب سیبا شماره 0105645020003 نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی و تحویل اصل فیش در روز مصاحبه
  1. همترازي نمرات آزمون هاي ملي و بين المللي زبان انگليسي به همراه امتياز  را در پیوست شماره 6 ملاحظه نماييد.
  2. داوطلبینی که در بیش از دو گرایش و در دو روز متفاوت دعوت به مصاحبه شده اند؛  مصاحبه ها، در اولین روز مشخص شده انجام خواهد شد.
  3. مصاحبه از کلیه داوطلبان برای واحدهای استان گلستان فقط در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی گرگان واقع در گرگان - بزرگراه شهید کلانتری( جاده کمربندی)  خیابان دانشگاه انجام می گیرد.
  4.  داوطلبان باید نسخه اصلی کلیه مدارک علمی اعم از پایان نامه ، مقاله، طرح و ... را در روز مصاحبه بهمراه داشته که پس از بررسی در همان روز عودت داده خواهد شد.
  5.  علاوه بر اصل مدارک عنوان شده داوطلبان گرامی باید کپی کلیه مقالات و مدارک و مستندات علمی (به غیر از پایان نامه) را در روز مصاحبه ارائه نمایند که اسناد کپی عودت داده نخواهد شد.

زمان بندی مصاحبه دکتری (با آزمون و بدون آزمون)            مشاهده

رییس شورای آموزشی
دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول محفوظ می باشد.